puss å hejj

Då har man avverkat veckans första arbetsdag. Av någon anledning är det extra jobbigt att komma i gång på måndags morgnarna än under resten av veckan.
Något possitivt med denna veckan är att David äntligen kommer hem på fredag! YEAAYY!!!
Har förresten försökt få "gröna fingrar" här i hushållet, men efter att ha sett resultaten har jag beslutat mig för att lägga den idén på hyllan. En av mina blommor har numera endast en bevuxen sida...hmmm???
Dessutom har jag beslutat mig för att åtminstone försöka laga till en respektabel middag några dagar i veckan.
I dag gjorde jag tex egen gjord tomatsoppa..Den smakade finemang faktiskt!
Tänkte försöka se om jag ev kunde ändra lite på min blogg, resultatet återstår att se.
Puss å hejj


välkommen du ljuva pensionsålder!

Då är det bevisat, välkommen å du ljuva pensionsålder! Här väljer man bort utgångar för tidiga kvällar med en bok på sängbordet! Och jag är 23 år gammal! Det är hemskt!! Snart stickar jag väll tröjor till sambon på lördagskvällarna med...
Som de flesta säkert redan vet är det säsongsavslutning på ön i sveg ikväll. Typ alla verkar ska dit, utom jag då=).
Jag har spanat in en film på kanal 5 klockan 21. Sedan ska jag lägga mig tidigt...
Deprimerande? Oh ja men då har ni inte hört helgens höjdpunkter än. I morgon ska jag nämligen städa och som om det inte var nog me det ska här klippas gräs med..Ha toppa den om ni kan;)!

Nä nu börjar tiden gå och jag måste förbereda mig för filmen..
puss å hejj

Jag blev riktigt förvånad när jag såg storleken....

YES, hittills har jag lyckats hålla mitt löfte om att röra mig mer denna vecka än förra riktigt bra!
I går sprang jag efter jobbet och i morse blev det en promenad innan jag började.
Nu har kommunen märkt vår soptunna och jag blev riktigt förvånad när jag såg storleken på tunnan, vi som hade en "medel stor" fick nu en pytteliten tunna! Hur ska de här funka då hade dem tänkt? Det är ju trots allt två hushåll i detta hus.
Var på mini boden och fyndade i dag. Jag köpte två tröjor till priset av 250 kronor! Fast iof fick jag sy igen sömmen på den ena när jag kom hem, hmm kändes inte så roligt. Men nu är den hel och fin igen=).

Jag har funderingar inför helgen, ska jag på avslutningen på ön eller inte?  Jag vet inte riktigt vad jag vill, detblir antingen det eller att åka hem till Hoddal.

Nä nu ska jag kolla lite på tv innan jag ska krypa ner i sängen, ska faktiskt upp kvart i 6 imorgon.

Hopp å hej!

Så sitter man här med dåligt samvete.....

I brist på¨roliga saker att skriva tänkte jag delge en del av vad min helg bestod av.
Kanske inte är de roligaste men det får duga.
I fredags hade vi spel kväll här hemma, vi spelade wall street och jag sög totalt!
Upp tidigt på lördag morgon och tog bilen till Ramundberget där jag och David plockade 25 liter kantareller, riktigt roligt faktiskt och tur med vädret hade vi med.
Sedan var de ju det där med rensningen, hmm...Kan säga att jag rensade klart de sista i dag vid 2 tiden. Men nu är de infryst och klart=).
Lördag kvällen bjöd återigen på spel kväll, jag sög dock inte riktigt lika mycket denna gång, övning ger färdighet;).

Söndagen då, jo efter att ha rensat kantareller till 2 tog vi en cykeltur i det fina vädret. Runt avfallsdammarna, mysigt värre. Vi syndade på Sibylla där vi inhandlade dagens middag bestående av bacon cheese burger med pommes. MUMS!!!

Så, nu sitter jag här med super dåligt samvete över allt onyttigt jag proppat i mig och inte har jag sprungit nå i dag heller.
Men i veckan här, då jäklar ska jag köra hårdträning Det ska jag bara!!!!!!

Men innan den veckan börjar ska jag lägga mig till rätta i soffan med en rostad macka med smörstekta kantareller på..
mmm!!!

Deprimerande sommar väder!

ÄNTLIGEN  verkar värmen komma tillbaka igen. I morse vid kvart i 6 när jag klev upp var det 0 gradigt där ute!
Hallå, är det kanske inte i mitten av augusti ännu? Eller har jag missat några månader så att vi hux flux hamnat i hösten?
Jag tycker det är för jäkligt att det ska vara 0 grader i mitten av en sommar månad! Fast om man tänker efter har sommaren i sig inte varit världens bästa heller. Jag hade iaf tur med min semester, för jag hade det riktigt fint 2 av mina 3 veckor. Käns lite trist att man nu ska behöva vänta ett helt år innan det är dags för nästa semester.
Ok nu är inte sommaren riktigt över ännu och i helgen har jag och David planerat en tur till Ramundberget för kantarell plockning, vi hoppas på fint varmt väder. I övrigt jobbar jag som vanligt vecka ut och vecka in...undrar om man ska ta och börja räkna ner till jul för att få tiden att gå;)?
Nä nu ska jag vila mig innan jag ska cykla ner till fotbollsplanen.
 C U

Ja, saker blir inte alltid som man tänkt sig

Ja vad ska man säga? Här går man och tror att helgen ska bli lugn och att man enbart ska mysa i soffan med älsklingen. Så blev det inte riktigt, det gick till ungefär så här.
Älsklingen ville ha några kompisar över på en öl, jag tycker bara att det är kul när hans kompisar kommer så för min del gjorde det ingenting. Det började med två kompisar och hux flux vart vi ungefär 10-13 stycken!
Hmm???
Aja kvällen fortlöpte och det var trevlig stämning, de andra bestämde sig för att dra vidare till storön, men jag bangade.
Tänkte att jag skulle börja plocka undan lite burkar och glas innan jag lade mig, ärligt talat städade jag bort allt och diskade med innan jag kom till sängen.
Ett tu tre stod en kompis till älsklingen i hallen och önskade sovplats, han fick gästrummet. Men nu skulle de väll ändå va lugnt? Nopp, efter att älsklingen kommit hem och vi lagt oss knackade det på dörren, in kom två kompisar till som även de önskade sovplats. Det fick bli soffan då.
Så efter en återhämtnings söndag som tog halva dagen hade då alla tagit sig hem dit de skulle och vi kunde äntligen njta av lite ensam tid tillsamamns. JA jag antar att saker och ting inte alltid blir så som man tänker sig.
Men jag måste erkänna att jag hade det trevligt.

Läs å njut!

I dag är en bra dag, till skillnad mot för i går då den mest var allmänt stressig. Och nu ser jag verkligen framemot torsdag då David ÄNTLIGEN kommer hem!!!!
I övrigt är det sista veckan min bror är inneboende hos mig, vilket käns både bra och lite trist. Det har varit trevligt med sällskap. Men innan skolan börjar för hans del ska han försöka hinna med att vara lite kulturell av sig och beger sig därför till Gotland för lite hederligt tältande med några kompisar.
På lördag är det motorns dag här i sveg och vi ska ut och kolla på street race, crusing samt lite festande på stor ön. Trevligt värre!
Innan jag slutar ska jag delge ett härligt citat från ett barn. Läs å njut!

Fröken lite skämtsamt till barnet, som är av utländskt ursprung- Go unge! Vart har du varit hela vårt liv egentligen??

Barnet lite förvånat till fröken- I Thailand!

passa på å njut medans det varar

Då var det dags för den helgen när David inte är hemma och jag alltså är ensammen. Vad göra?? Ja jag tog bilen hem till hoddal i går kväll efter jobbet. Så efter en natt med dålig sömn har jag i dag sprungit, solat och badat i vår pool. SKÖNT med värme igen! På måndag börjar jag på en ny avdelning och det ska bli spännande...tror detkommer ordna sig bra ( hoppas iaf). 
Kan förresten nöjd konstantera att det kommit färg på mig i dag=)...Yeyy!!!  Lite solbränna sitter ju aldrig fel.
Undrar förresten hur mycket pengar jag lagt ut på jordgubbar och vattenmeloner i sommar? En hel förmögenhet skulle jag tro. Men att frossa i bär å frukt det är riktig sommar för mig. Vad är bättre en varm somarkväll än ett glas vin och färska jordgubbar eller melon ute på balkongen? Nä just det INGET!
Under denna sommar har jag hitills badat utomhus 3 ggr, det är riktigt bra för att vara jag.
I morgon spådde dem regn, aja det är ju trots allt söndag, en slapp dag med andra ord.
God natt kära läsare, och njut av värmen nu så länge den varar...

jag saknar er

I dag har jag varit på utflykt med barnen på mitt dagis. Av alla ställen skulle vi till häddal där jag jobbat innan och självklart fanns mina "gamla" barn på plats. Det var riktigt jobbigt att träffa dem igen, speciellt efterssom jag fortfarande inte vet om jag får komma tillbaka eller inte.  Jag saknar dem!

Ensamheten bland kokosnötter

Jaha och jag som trodde att jag skulle få ha älsklingen hemma några veckor nu, men se det sket sig rejält det! I onsdags när jag var på jobbet ringer min sambo för att tala om att en norsk firma i Trondheim ringt och vill ha dit dem på jobb redan på måndag ( idag). Självklart tackade min sambo ja, det skulle jag självt också gjort speciellt i dessa tider. Men det käns lite trist ändå på nå vis. Allt blev så snopet när man är inställd på att vara hemma ett tag och så blev det så här snabbt inpå. Så imorse kl 3 stack han i väg och själv stod jag ensam kvar i dörren och vinkade hej då. Eller riktigt så själv var jag faktiskt inte om jag ska vara ärlig, min bror ha bosatt sig här denna vecka för att slippa pendla till sitt sommarjobb varje dag. Jag bor ju alldeles bredvid så. Med sig i sin packning hade han kläder, mat och en kokosnöt???? Ja jag vet att de lät lite konstigt, antar att han ska ha nått att roa sig med på kvällarna;).
Nu ska jag ta min cykel och trampa ner till konsum.
Ha´t som vi säger i norrland=).


RSS 2.0