Goda råd och icke normala människor

Då har man klarat av barnvaktsbiten och efter lite mutor från barnvakten var båda barnen nöjda och kvällen flöt på i behagligt gemak. Hoppas föräldrarna njöt av det som erbjöds i dryckes väg ;).
Måste dock erkäna att jag blitt aningen rädd för mina icke normala grannar en våning ner. Rätt var de är kan dem börja skrika så det står härliga till. Tydligen uppskattades inte maten.

Magsjukan går för fullt hos oss på dagis och jag uppmanar alla föräldrar till att hålla sina barn hemma fast de "bara" har lösmage. Man kan inget säkert veta och då är det bättre att ta de säkra före det osäkra och trust me...man får bara igen det om man tar tillbaka barnen för tidigt. Tänk också på att barn inte blir lika "däckade" som oss när vi är sjuka. Vilket betyder att dem kan leka och verka pigg fast dem är sjuk.
Det var dagens goda råd från förskolläraren de ;).

Nu ska jag kura ner mig under filten och kolla på bra serier hela kvällen!
Tack och hej!!

Allt och inget

Så har mitt julpynt fått en ny kompis. Nämligen julljusstaken!
Jag hoppas dem blir såta vänner då dem skall stå i samma fönster i typ en månad....

Annars så tultar livet på i sakta gemak. Nya vägar kommer och går och valen man gör blir ibland fel och ibland så himla rätt!!!! Just nu tror jag att jag är inne på det sist nämda :).
Många nyfikna frågor, men än tänker jag inte avslöja något ;).

Just nu ropar min tvättkorg inifrån badrummet att den behöver tömmas. Men jag tror jag ska ingorera ropen ett tag till och fortsätta glo på Idol.

Har även fått en släng av uppfräschningskänsla....Dags att ta tag i rummen och smida nya planer!

Magsjukebaciller håll er borta! Helgen...here I come!

Upphängda gardiner och bränd tunga......

Första advent till helgen kära vänner! Bara några futtiga veckor kvar tills vi alla får ta ut vår frustration på julpappret runtt julklapparna! Slita och riva som värsta dåren...hääärligt! Städa efteråt = jobbigt.

I dag tjuvstartade jag med julpyntningen här hemma. Konstigt egentlgien att man ägnar så mycket tid för att göra fint till en sak som är över på typ nån vecka? Men det är klart, det är ju mysigt också.
Inhandlade lite glögg och pepparkakor kvällen till ära och efter några fult upphängda gardiner och en bränd tunga är allt som det ska vara vid den här tiden på året.

Nu fattas bara en plåt med brända pepparkakor så är julen fullgjord!


Hemligt hemligt

Vi börjar med att säga grattis till världens bästa morfar som snart fyller 70!!!!!!!
Vi hade en överraskningsfest för honom i går hemma i byn. Gissa om han vart paff :).
Nu drar dem utomlands mormor och han...Ha det så skönt.

Själv då? Vad har en annan att se fram emot? Jo..snöskottning, julklapps inhandling, räkningar som ska betalas, jobb.
Men inte är vi avundsjuka på alla ni som drar utomlands heller...Nä inte ett dugg!

Jag håller faktiskt på att spara pengar så att jag kan åka på en sista minuten resa i vår ( förhoppningsvis inte ensam).
Längtar!!!
Många har frågat hur det går med kärleken och det enda jag tänker svara i den vägen är: Det är hemligt ;).
Eller hemligt och hemligt...det finns inte så mycket jag kan säga om detta ämne just nu...
Men EN sak kan jag säga och det rör mina kollegor. Ni kan sluta leta efter frivilliga asperanter åt mig...Jag fixar det själv ;).

Ha det nu så gött där ute i stugorna och kom i håg att tomten ser er :)!!!!!

Nära drunkning och en allmän trafikfara....

Var på djup vattenfys i söndags. Tänkte att jag skulle avacera en aning sen förra gången(men det var innan vi vart utlurade på djuptvatten) och valde därför lite större hantlar. ! BIG MISTAKE!!! Fy jag höll ju på att avlida under passet och dagen efter hade jag en träningsvärk som hette duga!
Antar att jag nästa gång kommer återgå till de mindre hantlarna.

Annars så har ju mitt älskade ( ehm...nej) vinterväglag kommit. Vilket innebär att om ni möter mig efter vägen borde ni inte ha några som helst problem med att köra om mig. Jag kör nämligen högst 80 km/h.
Är ju fortfarande väldigt åkrädd sedan olyckan för några år sen.

Mer då? Jo jag ska vara barnvakt till mina små kusiner nästa helg. Vilket verkar lovande då Tuva formligen hade skrikit rakt ut av förtvivlan när Ulrika berättade det för dem. Hmm..tur man är utbildad för att klara sådana här problem ;).

Och till sist då återigen en vädjan om KOMMENTARER!!!

Annars är det ju inget annat än trist!

Höstforum har anlänt

Höstforum i helgen då! Lyllos alla ni som ska dit.
Själv ska man belägra soffan i helgen. Vattenfys ska det bli med....
Annars har jag en riktigt lugn och härlig helg att se fram emot....
Ha så kul alla ni fylleskallar!

strypt i sömnen

Drömde en äckligt hemsk dröm i går natt som jag inte vet hur jag ska tyda.

I drömmen befann jag mif i en bokhandel eller ett bibliotek av någe slag och kollade i böcker ( givetvis).
Snett framför mig ser jag en okänd man. Nästa gång jag tittar upp står mannen plötsligt alldeles framför mig och börjar ta stryptag på mig. Jag får panik, får ingen luft och kollar desperat efter hjälp.
Här vaknar jag med ett ryck och drar hysteriskt efter andan ett antar gånger innan pulsen lägger sig. Känner också att jag faktiskt har ont omkring halsen på riktigt.
Går upp på toaletten och ser i spegeln att det är rött runt halsen, ungefär som om jag skulle ha försökt strypa mig själv i sömnen.

Är man självmordsbenägen eller vad är det frågan om???

En sak är då säker...de va riktigt scary!

This shit is working for me! The "menskopp"

I dag har jag verkligen prövat min senaste nyaste mest sensationella sak som funnits på denna jord.
Nämligen..MENSKOPPEN.
Tills för ca 1 en vecka sedan hade jag ingen som helst aning om vad det var för pryl, men kort sagt så är de vad det låter som. Nämligen en lite kopp av icke skadliga ämnen som man "fäster" runt livmodertappen. Jag behöver väll knappast gå in på vidare breda detaljer om HUR man fäster den eller hur :)?
Den rymmer 15 ml och kan enkelt tas ut och tömmas efter ca 5-8 timmar...Den blir aldrig gammal och kan användas om och om igen...

Som sagt var jag skeptisk i början ,men nu är jag övertygad...This shit is working for me!!!

Jag är tillbaka till brottsplatsen....

Hemma i byn hos 2 djur i bur....
Ikväll är det Fernandoz i Hoddal som gäller för hela slanten.
I betydligt mer nyktert tillstånd än förra gången.....
Det bästa av allt är att min älskade fruga är hemma i byn!!!!  Finally!!!

En weekend med 2 djur i bur

Helgen spenderades i den vackra staden Örebro.
Resan startade o5.30 på lördags morgonen. Eller för mig startade den redan på fredagen då jag åkte hem till Hoddal för att därifrån åka tillsammans med mamma och pappa på lördagen.
Typiskt att vår annars så lydiga hund bestämde sig för att fredagskvällen då det spöregnade som mest var den mest lämpligaste kvällen att rymma på.
Det var bara att dra på sig stövlarna och ta parraflaxet och ge sig ut i mörkret. Efter inte mindre än en timme behagade han återvända den lilla saten!!!!

Nåja natten kom ocg gick och innan jag visste ordet av mig hade jag sovit mig igenom en hel p3 dokumentär och vi stannade för ett litet break i Falun.

När vi väl kom fram hämtade vi upp Patrik i Kävesta och åkte in till stan för lite shopping. Eller lite och lite...ni känner ju mig ;).

Kvällen avrundades med att jag stod och gormade i ica kassan om vart mina tidningar var ( jag höll i dem hela tiden). Där nånstans insåg vi att de var läge för lite mat och sedan hotellrums dags....

Ett litet inlägg: Det var ack så kul att dela rum med 2 djur i bur ;).....

En bild av Örebro slott kommer här nedan....


RSS 2.0