En jäktig vecka

På fredag ska jag ta och följa med min familj till falun där vi ska möta upp kära bror...
Det blir mysigt tror jag...
I övrigt har det här varit en hektisk och tuff vecka hittills...
I måndags var vi på arbetslagsutveckling hos chefen...13-17, trött? Jajamen...
I går var det en av årets värsta dagar nämligen fotografering! Tänk själv att ha 28 barn som ska hållas i respektabelt skick från morgon till lunch..det är inte det lättaste.
Sedan var det dags för föreläsning 18-21...en intressant föreläsning var det iaf.
I dag öppnade jag, aingen trött efter gårdagens spektakel. Sedan skulle vi passa en av de andra avdelningarnas barn efterssom dem skulle på möte...Jäktigt och ingen vikarie.
Såå jag kan bara hoppas att resten av veckan blir lite lugnare.

Jag jämrade mig hela vägen ner i källaren...

Då var det dags för en ny vecka...igen...Det är inte klokt vad veckorna passerar förbi snabbt!
Nu är vi inne i oktober snart och man kan säga att det är dryga 3 månader kvar till jul! Herre gud!
Käns som om det var i går jag badade i svegs sjön...
I dag var in på Dollars en sväng och handlade ( faktiskt) en del julklappar! Man måste ju passa på när man hittar saker!
Sedan hittade jag pytte pytte småa babystrumpor som jag köpte till sara, kunde inte motstå:).
Nyss skulle jag gå ner i källaren för att hämta tvätten och jag höll inte på att ta mig nerför trappan..Jag är så stel i benen efter springturerna i helgen så det är inte sant!
Jag jämrade mig för varenda trappsteg jag tog, ännu roligare är det att jag måste gå i 2 trappor för att komma ner och upp! En trappa från källare till ytterdörren och sedan ytterligare en upp till vår lägenhet.
Aj!!!
I morgon blir det ( förhoppningsvis) en lugn måndag. Vi ska bara vara i barngruppen till 13 sedan ska vi på träff till chefen mellan 13-17. Ser faktiskt framemot det.
Nä nu ska jag bänka mig framför tv´n en stund....

See you!

Hur ska framtiden bli?

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga...Jag funderar mycket just nu, mesta dels om jobbet.
Undrar när tjänsten ska ut på sökning? Undrar om jag har en chans? När ska det bli min tur?
Sådana saker går genom mitt huvud mest hela tiden.
Sedan vet jag inte hur länge kommunen tänker ha anställningsstopp, kommer man ens ha en chans till fast anställning i framtiden eller är det halvårs vis som kommer gälla?
Ja det ska bli riktigt spännande att se om man kan betala sina räkningar efter jul ( egentligen tror jag att det kommer lösa sig) men efterssom min sambo vill att jag ska tänka realistiskt ska jag väll försöka med det då...
Nä nu orkar jag inte skriva nå mer för i dag...hörs

Skäms!

Jag kollade in klippet från går kvällens MTV´s music awards och jag undrar bara vad Kanye egentligen håller på med?! Går man upp och tar micken i från vinnaren som precis ska till att hålla sitt tacktal? NEJ!
Väx upp och inse att bara för att du höll på Beyoncé så är taylor också en bra sångare! Skäms!

En underbar fredgag!

Go morron, eller god middag kanske man ska säga. Klockan är faktiskt efter 12. Tänkte att jag lika gärna kunde blogga lite när jag ändå är hemma och är sjuk.
Försökte mig på att hänga lite tvätt i dag, men bara det gjorde mig helt färdig. Så nu överväger jag att lägga mig i soffan med en bra bok...IGEN.
käns väldigt tråkigt att vara sjuk när det är helg och allt så jag hoppas verkligen jag blir bättre under dagen.
Undrar om lite vin hjälper en på traven=)?
Just i detta nu sitter jag vid vårt köksbord och småskrattar lite åt David och Christer som för en livlig debatt emellan kaklingen. Snett eller inte snett det är frågan=).
Ha en underbar fredag!


Nu är det färdigt

Då var det färdigt, höstens första förkylning är här och jag är hemma nerbäddad i soffan medans David får agera passupp.  Kan ju tillägga att det här suger någonting fruktansvärt och jag ska göra allt i min makt för att bli av med den fortast möjligt! Ny läges rapport kommer inom kort.......

Äntligen kommer han hem igen!

I morse var det min tur att öpnna på förskolan klockan halv 7. Jag har haft svårt stt somna några dagar nu, vet inte vad det beror på, så när jag skulle upp i morse var jag inte dirrrekt pigg. Som tur är går det ju över efter ett tag. Hann bara hem innan jag somnade på soffan...
Jag har faktiskt varit duktig i dag med, har både sprungit och handlat och städat. Vilken tur att min sambo har en sådan snäll tjej som jag;). Undrar just hur det hade sett ut här hemma annars?
Han kommer hem igen på fredag kväll förresten, så som jag väntat!
Vi funderar på att åka till östersund på lördag och kolla lite, jag skulle behöva nya skor till hösten.
Nu ska jag ägna mig åt lite hederligt tv tittande innan jag ska krypa i säng=).


RSS 2.0