ÄNTLIGEN!!!!

Efter månader av slit har vi äntligen flyttat in i vårt hus. Och känslan är underbar! Var bara tvungen att avnjuta kvällen med ett glas vin som belöning i går kväll. Känslan av att flytta från en 1:a till ett helthus är enorm! Nästan så man kan leka kunna gömma ;). Det enda som käns surt just nu är att det är en ny arbetsvecka imorgon...och att min älskling åker till norge i 2 veckor..igen...i bland är livet bra orättvist=(

Det stundas för AFTER SKI 1000!

Nu rinner tiden i väg och det är snart dags för oss att flytta in i huset. Det känns både lite vemodigt och skönt. Vi trivs väldigt bra i lägenheten med , men efter ett tag behöver man lite utrymme när man är två stycken.  Annars har veckans matsedel bestått av kräm, kräm och åter kräm...bra eller hur? Vem orkar stå och laga mat när man är alldeles ensam? En annan sak som det närmar sig för är AFTER SKI 1000 2009!!!!! Årets grymmaste händelse i fjällvärlden! Alla ni som inte upplevt det borde ta sig till bruksvallarna den 2 maj...Låt alkoholen flöda;)

Lite medlidande önskas

Detta är inte sant! Här har man legat hemmai världens dunder förkylning och haft så gott som en nära döden upplevelse! Och när man äntligen är frisk och är åter på jobbet vad händer? Jo, den j*vla förkylninen bestämmer sig för att han inte jävlats färdigt och kommer igen!!!! Som ni säkert förstår är det väldigt synd om mig idag=(...medlidande önskas! Något possitivt är iaf att vädret där ute är underbart...helt fantastiskt väder! Hoppas att kunna starta skotern och ta en tur senare i dag....

fan fan fan!!!!

Fans jävla piss snö! Jag som trodde att vi äntligen hade fått vår här i norrland...men vad händer? jo, det vräker ner snö!!!! Jag är less på att sborsta av bilen varje gång jag ska använda den, jag är less på att behöva skrapa rutorna! jag är less på vintern helt enkelt!!! Jag saknar att ha sällskap här hemma=(...det är super trist!!!!


vårkänslorna är här!

Nu är det mars månad och våren är äntlgen här! Jag riktigt känner hur vår känslorna kommer krypande. Solen skiner och det droppar från hustaken. Jag får ett sug efter en dag i fjällen, måste verkligen försöka komma i väg nån helg framöver. En annan glad nyhet är att huset nu börjar bli färdigt! Den 27 mars är vi skrivna på den nya adressen och förhoppningsvis är det inflyttningsbart där då med. Annars har vi ju lägenheten till den sista april.  Jag ska ladda upp en bild på hur köket såg ut innan vi började med renoveringen. I övrigt så har de inte hänt så mycket i livet. Jobb, renovering och de vabnliga hushållssysslorna har gått om varandra med en jämn takt. Jag har iof legat hemma i en vecka med en nedrans förkylning som inte ger med sig och jag funderar på om det är mina kära små dagisjuveler som ligger bakom dessa bakterier? Trust me, dem må vara små och söta men dem kan bära på ack så ljuvliga smittor av diverse slag;). 
 Nä nu blir de bok och tv ett tag.

så här såg köket ut innan vi började renovera, vackert inte sant=)???

RSS 2.0