Pre nyårs ångest

Undrar om jag led av en så kallad " pre nyårs ångest" i går.
Skulle tvätta håret och gjorde det inte EN utan TVÅ gånger med tvål!!!!
Hur svårt ska det vara att skilja på schampoo och tvål? Låter ju inte ens lika menar jag.
Jaja jag fick ju ett tvättat hår med en doft av...tvål till nyår iaf.
Jädra skit

Gott nytt 2012

Har spenderat några dagar hemma hos mamma och pappa. Skulle ändå följa med pappa till ö-sund när han skulle röntga axeln och sedan tyckte jag att jag lika gärna kunde ligga sjuk här som i sveg. Sagt och gjort så blev det! Måste erkänna att det är ganska skönt att bli ompysslad lite ;).
Men idag ska jag åka hem igen så jag hinner förbereda allt inför middagen i morgon.
David är fortfdarande halv snorig där borta i grannlandet, men han jobbar iaf nu.
Önskar er alla ett gott nytt år, så hörs vi efter nyår ;)

Kan ni visualisera er en ormgrop?

Jaha så blev det ett oplanerat avbrott här i några dagar. Internet försvann i samband med stormen som drog in natten mot annan dagen. Jisses vilka vindar! Trodde hel huset skulle blåsa iväg ett tag!

Julen har varit lugn, både jag och david blev sjuk natten mot juldagen. Bägge vaknade runt 3-4 snåret och frös som två idioter. Sen har jag fortsatt att frysa ( tills idag faktiskt) medans David gick över till att svettas.
Så om ni kan försöka visualisera er en ormgrop...ungefär så såg vi ut när jag försökte värma mig på honom och han ville svalka sig mot mig.
Åkte hem till hoddal i går då pappa ska till sjukhuset i stan idag och ville ha sällskap. Här ställer man upp, med feber å allt!
Apropå hoddal och stormen så ser det ut som en krigszoon här!! Trä ligger huller och buller kring hela Buanvägen och till och med vindskyddet på soldäcket hos föräldrarna försvann i vindarna! 2,5 dygn fick hoddalingarna klara sig utan telefon, mobil och ström. Först igår kväll runt 20 snåret kom strömmen tillbaka. Vi i sveg klarade oss lindring med endast ett strömavbrott på några timmar.

Nä nu e´t vi far!
 Hörs!

Vi gör upp i spåret!

Så himla trist att ingen ( förutom Emelie då) lämnar kommentarer på mina inlägg. Tänk om alla som läste mina inlägg kunde lämna en kommentar. Vilken lycka det skulle vara för mig ;).
Dan före dan före doppardan i dag...Jobbar endast en dag till sedan får jag jullov.
I morgon är jag den enda personalen på stället så jag känner en stor press på mig. I gotta fix it! Fast iof så har jag bara 2 barn att ta hand om med så ;).
Vi ska ta en tur till Herrö och åka lite släde och bara mysa!
Har tränat i skidspåren 4 ggr hittils, i år ska jag klå  fetarslet från förra året!!!
Om du läser detta ditt feta arsel så möts vi i spåret!!

Sleepio

Så vart det party av denna måndagen i julveckan. Inte för mig kanske men för sambon och några av hans vänner som kommit hem över julen. Tydligen hägrar Husky i vemdalen för dem ikväll.
En annan ska vara duktig och lägga sig tidigt, ska ju jobba all week.
Kan inte dirrekt påstå att jag är nå vidare social av mig, sitter här och gäspar som en galning.
Men så är det som sagt sista arbetsveckan innan lite julledighet så det är väll kanske inte så konstigt att man är trött heller?

I år har vi varit extra juliga av oss och tagit ner plastgranen som pryder vardgsrummet :). Inte dirrekt lika som en rijtig gran, men ändock.
Jag känner mig som ett litet barn, jag vill ha jul nu!! Jag vill öppna julklappar och umgås med nära och kära :)!!!
Nä nu funderar jag allvarligt på att koka kaffe så jag slipper sova kl 20.

God natt

Vill tillbaka till lyxen!

Har haft en underbar helg i underbara storhogna! Snacka om en lyxig mini semester med massa gott att äta och dricka. Vad har vi gjort då? Jo jag har åkt skidor, vi har badat och shoppat i skalets skidshop.
Vill tillbaka NU!


3 tecken på......

Hej hallå korskskruv!

Fyra tecken på att du är i behov av ledighet och att hjärnan slutat fungera.

1. Du åker hela vägen till jobbet bara för att väl där upptäcka att du lämnat jobb nyckeln hemma.

2. Du ägnar ca 20 min åt att krångla på ett litet barn en overål bara för att upptcäka att du försöker sätta på den bak och fram och upp och ner.

3. Du säger förtjust till ett nyvaket barn som har sin gosse SMURF i vagnen: Meen vad du måste ha sovit gott med MUFFSEN! Samtidigt som barnets mamma står brevid och ser alldeles förvirrad ut när hon kollar på dig.

4: Du ställer en kastrull med glögg på plattan och lämnar sedan köket för att prata i telefonen. När du kommer ut känner du en stark lukt och möts av en irriterande sambo som säger IDIOT!
Jo du glömde kastrullen!

Bara en vecka kvar tills julledigheten börjar!

Mys pys

Planerar för eventuella mys på storhogna i helgen :). Myspys!!
Har oxå hört från "säkra källor" att undvika bubbelpolen av en viss anledning ;).

Glory halleluja!

I dag har man tagit premiärturen på skidor.
Svärmor och "svärfar" skulle iväg och bjöd med mig, som självklart tackade ja.
Dock var de enda spåren som var uppkörda borta vid skidstadion. Stället där det går uppåt...uppåt...uppåt och sedan neråt...neråt och neråt.
5 km vart det iaf, men det kändes! Hoppas det går lättare allt eftersom framöver.
I morgon börjar vårt nya schema på jobbet, nu ska jag alltså jobba 90% ist för 75..
En skillnad i plånbiken, men det var jäkligt gött att bara joba 6 tim om dagen med.

Två veckor kvar till jul och lucia på tisdag...

Ett glory halleluja till er i vinter mörkret!!

Aktiverad och klar :)

Efter att ha gått på basvarorna från Fitline nu i 3 veckor har jag även köpt till activizern.
Den jag vart pionröd utav hemma hos Pernilla på ljuspartyt. 
Jag känner mig piggare på mornarna men efter lunch kan jag få en down period där energin totalt tryter. Men inte längre för nu jäklar har jag bunkrat upp med både te versionen och "vanliga" formen av activizer.
Tog ett glas idag efter lunch på jobbet och det tog inte nån lång stund föränns det började sticka i ansiktet och jag vart ilröd, Kan låta otäckt men det är egentligen bara ett bevis på att den fungerar och att det "sätter igång" kroppen.
Bjöd David på ett glas nu före middagen och han vart oxå pionröd..hihi det såg ganska komiskt ut och han vart ganska paff. Kanske jag kan värva över honom så småningom ;).
Det kostar ju en del, men för mig är det värt det bara jag får hålla mig frisk i längre perioder.

Vanligtvis brukar jag komma hem från jobbet aptrött och vill helst bara ligga i soffan resten av kvällen. I dag när jag kom hem käkade jag middag och tänkte sedan hoppa in i duschen, men jag ångrade mig och drog på mig träningskläderna ist och stack ut på 45 min promenad :).

SKÖNT!!!!

RSS 2.0