Nu tar jag min kvast och flyger

Fick nyss ett roligt/skumt sms från en kompis i stockholm där de står: Svara, jag behöver kissa!!
Lite förvånad ringde jag upp och undrade varför i helvete jag var tvungen att lyssna på när det skvalpade i hennes toa för. Men det visade sig att hon befann sig i sveg och var i desperat behov av en toa=). Kul att ses igen iaf=)...trots att de vart typ 4 minuter men ändå...
Jaha och så är det påsk igen då. Jag hade tänkt mig en lugn påsk med sköna extra lediga dagar. Men det visar sig tydligen att här ska man stressa igenom hela helgen...Och till råga på allt sticker David på söndag igen. Vad less jag blir!
I bland önskar jag att saker och ting vore annorlunda...Det är fan inte konstigt att man har högt blodtryck heller.

Köpte ju ett par nya träningsskor i lördags. Sådana här skor med rundad sula för mer optimal träning. I dag blev det premiär tur utomhus och hur mina ben kommer kännas i morron vågar jag inte ens tänka på.

Nä nu ska jag ta min kvast och flyga i väg...vi syns på Blåkulla=)

p.s Tack Anna för den fina hälsningen=)...saknar er med....d.s

Moders känslor

Allt de här snacket om moderskänslor hit å dit vet jag inte om jag dirrekt trott så mycket på...föränns nu den senaste tiden.
Kanske beror på att allt fler man känner får barn? Men det är nånting lockande när man ser alla barnvagnar och lyckliga mammor ute på sveg. Och det värsta är att dem är verkligen precis där en annan är, vart man är finns det alltid nån me en liten bebis. Det ser så mysigt och fridfullt ut på nå vis. J
ag vet också att det kan vara tvärtom med barn som har kolik och där sömnen inte existerar över huvudtaget. Men trots det tror jag att det inte spelar nån roll när man väl ser in i sitt barns smö ögon och ser en liten hjälplös krabat titta tillbaka på en. Jag ser verkligen fram emot den dag jag får vara hemma med min...förlåt..VÅR lilla bebis=)!
Jag skulle kunna offra många sömnlösa nätter för detta.
Och i värsta fall kan jag hemnumret till Buanvägen 36;).

Tänkte bjuda på en glad bild från fredagens pubkväll...titta å njut!


            

Idag blev jag arg på systembolaget...

I dag är jag förbannad på ingen mindre än systembolaget...tydligen har dem plockat bort min favorit likör sort ur sortimenten..Och jag som gjorde sådana goda drinkar på den=(. Så här sitter jag nu med dess efterträdare, som inte alls är lika god.
Just nu väntar jag på att min trogne marie ska komma hit så vi kan börja förfesta lite...pubkväll står på kvällen schema=).
David kommer också hem ikväll förresten så nu slipper man ÄNTLIGEN sova ensammen!!!!
Ganska komiskt att se hur min sida av sängen nöts ut mer å mer medans David ser ut som ny...Hmm vad kan de bero på=)?
Nä nu ska jag dricka upp denan icke lika goda efterträdare...men men..de e ju iaf alkohol;)

Kanske det är dags att tänka om?

Veckan kickades i gång med ett 12 timmar pass på jobbet. Härligt!
Denna veckan kommer bjudas på bla barn yoga, förberedelser inför temat musik, telefonsamtal hit å dit, förberedelser inför lönesamtalet nästa måndag, trivseldag på sandtjärn på onsdag och ja mera kvällsmöten. Vem har sagt att det är lätt att va förskollärare?
Ahh de käns som om tiden inte räcker till vissa gånger...har nån en extra timme att låna ut?
Långa arbetsdagar kontrar ett hus som ska skötas...ensammen är jag denna vecka med dessutom. Nån träning är ju bara att glömma.
Ska livet vara så här? Ska man inte få ha en fritid? Och om man inte får nån fritid hur ska man då orka jobba tills pensionen?
Ett intressant fakta var att ca 30% av personalen på svegs förskolor lider av högt blodtryck.
Vad säger det? Och framför allt hur behandlar man detta?
Kanske dags att tänka om i fall man vill ha friska människor i framtiden....

Vill ha mat kära föräldrar

Ja!! Här klarade man  natten och gårdagen utan magsjuka...yes!!! Så därför bestämdejag mig för att ta bilen hem  till  älskade mor och far i dag...
Nu sitter jag här framför middagsbordet och hoppas på att få mig lite mat...inte bara "left overs" utan mat!
Kom i håg det pappa!!!!
Undrbart väder har vi haft i dag med...nu är våren här!!!
Ha en underbar lördag allihopa....
puss puss

Jädra skit ungar!

Jädra skit ungar! Blir så arg när folk inte kan låta bli andras saker! 
Nu hade det tydligen varit sparkstöld och förstörelser av postlådor här i sveg. Jag fattar inte vad det roliga i att ha sönder saker för andra är? Vad får man ut av det? Tydligen hade ett "vittne" sett några ungdommar glada i hågen göra kaffeved att sparkarna på norra skolan här i sveg. Vart fan är föräldrarna undrar jag?
Jag hoppas verkligen att dessa ungdommar tas fast av polisen så att dem åtminstone får betala igen för vad dem förstört.
Tänker själv på bilen som sladdade sönder vår soptunna tidigare i vintras och hur arg jag var då!

Igen: Jädra skit ungar!


titta va duktig jag är!

Titta vad duktig jag är! Här kommer en bild på dagens komponerade middag. Vad som fick bli efterrätt behöver vi inte berätta;)...
puss

Kolla in min nyttiga middag! Vad jag stoppade i mig efteråt förblir hemlig;)

Det firar vi med ett....

Har nyss avverkat 8 km på skidor och det var såå jäkla härligt! Strålande sol och en kropp som orkade hela rutten runt för en gångs skull=).
Det enda negativa med denna söndag är att det är just söndag och att det därmed är dags för David att bege sig till Norge. Så vart man solo i 12 dagar igen då..nåja, de e ju så det är...bara att bita i hop. Får ju försöka se det så här ,att nu har jag en hel ny vecka tillsammans med honom att se fram emot om 12 dagar.
Annars då? Ja jag har två härliga arbetsveckor fullspäckade med möten att se fram emot. Jag har en innerlig önskan om att alla dessa möten borde avskaffas...helt...Jag trodde jag utbildade mig för att jobba med barn och inte för att ränna runt på möten hela tiden.
Äsch nu ska vi inte sitta här och prata mer negativa saker, de förstör humöret på en.
Tänk att nu är våren på väg...på riktigt! Man känner att solen värmer mer och mer och man längtar ut!

Nu är min plan att fylla på energiförådet och sedan spatsera ner på sveg..Har faktiskt en hel del att göra i adg och det käns faktiskt skönt...så slipper tiden gå så sakta.

I morgon är det måndag hörrni=). Det firar vi med ett yeay!!! yeayy!
 
puss å kram

så var de ju det hära....

Så var det de hära med blodtrycket.
Som tydligen är alldeles för högt by the way, så nu äter man då medicin och hoppas på det bättre.
Blir lite halv yr emellan åt, tror det kan va en reaktion på medicinen.
Nu är det äntligen fredag och det betyder som alla vet fredagsmys! Vad helgen kommer bjuda på har jag ingen aning om. Vad jag däremot vet är att jag är jäkligt hungrig och att det är bäst för sambon att den där pizzan jag blivit lovad kommer ut ur ugnen snart. Annars vet jag inte vad jag gör.
Trevlig helg allihopa.

Rally helg

Nu är det några dagar sedan jag bloggade sist. Men det har varit så mycket på sistone att jag inte riktigt hunnit med.
Var på Rally i helgen. Det var mycket roligare än jag trodde att det skulle vara faktiskt.
Vackert väder hade vi och en massa gott fika som vi smaskade i oss. Annars så är det precis som vanligt, en massa jobb.
Hoppas den kommande helgen blir lika mysig som den föregående var=). Nu ska jag ta en kopp te och doska ner mig i soffan. Laddar upp en bild från Rallyt med;).

Svegsrally 2010

Inte bra...inte bra

Tja vad ska man säga...Har och lever med ett jäkligt högt blodtryck tydligen 156/104...inte bra, inte bra!
Jag känner faktiskt av de lite med..får som yrsel anfall i bland..
Ska på sjukan nästa onsdag för en undersökning så förhoppningsvis blir jag lite klokare då.

Kan ju berätta dessto mer om gårdagen som var väldigt mysig.
Här kommer man hem, byter om till skidkläder, sätter sig i bilen och far ut till spåret och vad händer? Jo, man har glömt pjäxorna på jobbet...bara att åka hem igen.
När jag kom hem var jag så le så jag hade ingen lust att gå en runda. Så jag msn:ade med marie och vi stack till badhuset ist. Simmade nästan 1 km.
Sedan lagade vi middag tillsammasn och de va riktigt trevligt. De måste vi göra om marie!

I morse klev jag upp och skulle precis till at gå på jobbet ( kl 8) när jag helt plötsligt fick för mig att de va tisdag och att jag började halv 9. Så jag klädde av mig och satte mig i soffan. Tills jag plötsligt kom på att  det är torsdag och att jag visst börjar kl 8! Så då fick man klä på sig igen och gå till jobbet...snurrigt? Ja...ganska så..

Lika bra man lägger sig i soffan resten av kvällen..

RSS 2.0