Det enda rätta är att ta en "paus"...

Så här under juletid kan det lätt bli så att hjärnan blir aningen över förfriskad av diverse alkoholsorter. Så Linda gjorde det enda vettiga för att detta fortfarande ska framstå som en seriös sida och lämnar därför bloggandet under dessa "snurriga" dagar. Det är den bästa lösningen för alla parter då det annars lätt kan bli som så att Linda får för sig att dela med sig frikostigt av sina tankar och funderingar, vilket inte är ämnade för allas ögon. Linda lovar dock att en noga utförd utvärdering av julhelgerna kommer. Håll ut och Ha en riktigt god jul!!! pusss

Ett faktum, en naturkatastrof har kommit

Nu har Linda för andra dagen i rad varit ute på skidor ( om än på skakiga ben)...Efter att nästan råkat avverka en hel skog beslutade Linda sig för att ställa undan sina skidor efter helgen ett tag framöver. Lindas ben käns just nu som spagetti och är aningen stela. Tänk att man på två dagar kan ställa till med sådana "naturkatastrofer" i skidspåren i lilla Hoddal...Herre gud vilken tur man flyttat ;). Så till alla er stackare som åker efter dessa spår i detta nu säger jag bara förlåt!!!!!! Nu ska Linda hoppa in i en varm dusch och ta hand om sin sargade kropp....

efterssom lindas...

Efterssom Lindas hjärna inte är i sitt full bruk just nu leder det till att hennes bloggande blir det samma. Det känns som att dagarna inte kan gå nog för snabbt just nu och att det enda jag vill är att det ska bli tisdag så jag får njuta av lite välförtjänt lång ledigt över jul och nyår. Visst är de små liven jag har underbara och absolut älskvärda, men i bland blir även dem för mycket! Tänk dig själv 12 små barn i åldrarna 1-2 år som hela tiden springer ( dem har ännu inte lärt sig ordet gå) och pockar på din uppmärksamhet...Tänk dig dessutom minst 3 blöjbyten per barn varje dag ( ofta med något konstigt illaluktande avfall i blöjan??) så har du min vardag. Och jag klagar inte för jag älskar det jag gör, jag menar bara att i bland måste kroppen och huvudet få vila för att kunna orka med i deras tempo. Nu innan jul har deras tempo dessutom legat på en övernaturlig nivå som inte går att förstöra...så ja, dagarna måste börja gå lite fortare...annars kriverar lilla Linda och går som en zombie hela julen. I kväll njuter jag iaf av lite gott vin hemma hos förläldrarna i hoddal..Skönt!!!!!

Dessa dumma kreatur


Dessa underbara skapelser som vi kan kalla.......

Nu är de här igen. De som alltid ställer till besvär på våra vägar och som har ett iq mindre än en spenat. Jag talar naturligtvis om vårt älsklings djur Renen. I dag i bilen på väg hem hoppade de plötsligt upp en Ren ur diket mitt framför mig. Min självklara reaktion var att stampa på bromsen och slänga mig på tutan och hoppades på det bästa. Tro ni inte att den dumma idioten som var på väg att väja tillbaka till diket plötsligt ändrade sig och sprang över vägen!!!!!???? Som tur var gick allt bra och jag kunde lugnt ( dock aningen skärrad) åka hem till Sveg igen. Snälla kan någon förklara varför man måste släppa dessa dumma djur íntill tätbebygt område??? Någon som har en vettig kommentar till detta?

Är det sant??? redan???

Är det sant??? Det var det första jag fick ur mig när vi på jobber konstanterade att det är jul nästa onsdag....vad hände med Lucia??? Känns som jag helt missat det och hur sjutton ska jag nu göra med de sista julklappsinhandlingarna??? Panik....Hela denna termin har gått så fruktansvärt fort att jag inte hunnit med att känna efter känns det som.  Det är så mycket som hänt runtomkring mig att jag helt missat att månaderna passerat förbi med rekordfart. Hur ska man nu överleva julen med alla middagar hit och dit? Det får bli min nästa punkt att finna lösningen på....

Så kom då den stora dagen

Det är med en oerhörd lättnad och en stor stolthet som jag kan meddela att jag från och med 09.45 i dag kan kalla mig för förskollärare! Jag har nämligen tagit EXAMEN i dag!!!! jippie!!!!!!!!!!!


jippie vilket liv...

Nu har jag avrit rätt så tyst av mig här och det har dels med min kommande examination att göra. Det är helt enkelt full rulle just nu. I går förbarmade jag mig dock över min kära familj och åkte till hoddal för att vara barnvakt åt mina 2 kusiner medan föräldrarna fick vältra sig på julbord. Kvällen började med legokonstruktioner av alla dess slag, vi lagade "mat", kollade på barnpogram m.m. När klockan närmade sig 8 ville barnvakten (jag) kolla på tv, men det röstades snabbt ner av 3 åringen som ville kolla på först Byggare Bob och sedan Telle Tubbies. Klockan halv 10 var den lilla krabaten så trött att ögonen gick i kors.  Den minsta slocknade efter 8 nångång så de var inga problem. Klockan 1 i natt tuffade man lugnt hemåt till sveg i gen för några timmars sömn innan jag måste upp för att hjälpa min sambos syster med ett ljusparty. Nu är det redan söndag och jag som inte ens påbörjat min helg än =(.

Bär det hela vägen?

Nu kan man nästan säga att det är dan före dan åt mig....på torsdag är det deadline för min slutuppsats. Då ska den vara godkänd och klar. Efter allt slit jag haft med den hoppas jag att det nu bär hela vägen.  Så på torsdag vet vi alla om jag får en förskollärarexamen eller ej...snälla, håll tummarna!

RSS 2.0